Pievagybių kepuriukai su triušienos ir sūrio įdaru
ingredientai
250 g Lapino puotos smulkintos triušienos
18-20 vnt. didesnių pievagrybių
50 g tarkuoto mocarelos sūrio
žiupsnelis pipirų, druskos, prieskoninių žolelių
2 vnt. svogūnų
5 v.š. majonezo

Pievagybių kepuriukai su triušienos ir sūrio įdaru

30 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Smulkintą triušieną apkepinkite keptuvėje sušlakeliu aliejaus, pagardinkite prieskoniais, druska.
  2. Į apkepintą triušieną įdėkite tarkuoto mocarela sūrio ir viską gerai išmaišykite. 
  3. Pievagrybių kepurėles (be kotelių ir išvalytas) pagardinkite druska, pipirais ir į jas sudėkite paruoštą triušenos įdarą.
  4. Ant įdaro uždėkite majonezo ir uždenkite kita pievagrybio "kepurėle".
  5. Paruoštus kepuriukus sudėkite į kepimo indą išklotą kepimo popieriumi ir kepkite  200 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 18 min.

Skanaus!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Gamink su Audrone

Atgal į receptų sąrašą