Risotto su malta triušiena ir daržovėmis
Risotto su malta triušiena ir daržovėmis
ingredientai
500 g. |
Lapino puota švž. smulkinta triušiena |
400 g. |
Risotto ryžiai |
250 ml. |
Sultinys |
200 ml. |
Grietinėlė |
Sauja |
Džiuvesėliai |
1 vnt. |
Paprika |
1 vnt. |
Morka |
1 vnt. |
Svogūnas |
Pagal skonį |
Džiovintas rozmarinas |
Žiupsnelis |
Druska |
Pagal skonį |
Pipirai |
Pagal poreikį |
Švž. žirneliai |
Risotto su malta triušiena ir daržovėmis
Gaminimas
- Šviežią smulkintą triušieną sumaišykite su džiūvėsėliais, rozmarinais, druska ir pipirais suformuokite į kukuliukus ir juos šiek tiek apkepkite.
- Kai kukuliai apkeps išimkite ir į keptuvę sudėkite smulkintas daržoves, ryžius, pakepinkite viską apie 5 minutes.
- Tuomet sudėkite mėsą, supilkite sultinį.
- Sandariai uždenkite dangčiu ir palikite viską troškintis dar 20 minučių.
- Po 20 minučių supilkite grietinėlę ir dar pakaitinkite, kol viskas gerai sušils. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą