Risotto su malta triušiena ir daržovėmis
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. smulkinta triušiena
400 g. Risotto ryžiai
250 ml. Sultinys
200 ml. Grietinėlė
Sauja Džiuvesėliai
1 vnt. Paprika
1 vnt. Morka
1 vnt. Svogūnas
Pagal skonį Džiovintas rozmarinas
Žiupsnelis Druska
Pagal skonį Pipirai
Pagal poreikį Švž. žirneliai

Risotto su malta triušiena ir daržovėmis

50-60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Šviežią smulkintą triušieną sumaišykite su džiūvėsėliais, rozmarinais, druska ir pipirais suformuokite į kukuliukus ir juos šiek tiek apkepkite.
  2. Kai kukuliai apkeps išimkite ir į keptuvę sudėkite smulkintas daržoves, ryžius, pakepinkite viską apie 5 minutes.
  3. Tuomet sudėkite mėsą, supilkite sultinį.
  4. Sandariai uždenkite dangčiu ir palikite viską troškintis dar 20 minučių.
  5. Po 20 minučių supilkite grietinėlę ir dar pakaitinkite, kol viskas gerai sušils. Skanaus!

 

Atgal į receptų sąrašą