RUDENIŠKAS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU TRIUŠIENOS GABALĖLIAIS
ingredientai
400 g "Lapino puotos" triušienos mėsos juostelių
1 didelio svogūno
2 vidutinio dydžio morkų
5 vidutinio dydžio bulviu
gabalėlio moliūgo
2 skiltelių česnako
1 a.š. maltos raudonosios paprikos
1 a.š. džiovintų laiškinių česnakų
2 kubelių vištienos sultinio
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
6-8 v.š. aštraus pomidorų padažo
šlakelio karšto vandens

RUDENIŠKAS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU TRIUŠIENOS GABALĖLIAIS

60 min.
4-6 porcijos
Gaminimas
  1. Visas daržoves supjaustykite vienodo dydžio kubeliais, triušieną - smulkesniais kubeliais.
  2. Į gilesnį kepimo indą dėkite daržoves, triušieną, suberkite išspaustas česnako skilteles, maltą papriką, laiškinius česnakus, vištienos sultinio kubelius, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais, sudėkite pomidorų padažą, įpilkite karšto vandens  (maždaug iki pusės kiekio), viską gerai permaišykite.
  3. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 min. Kepimo metu keletą kartą permaišykite. Jei truks, įpilkite vandens.
  4. Patiekiant galite uždėti šiek tiek grietinės.

Skanaus ;)

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą