Salotos su triušiena
ingredientai
200 g. Lapino puota švž. triušienos kumpelių mėsa
Keletas saujų Rukola
Keletas saujų Rūgštynės
1/2 vnt. Cukinija
2 vnt. Kiaušinių baltymai
Poros šaukštų Panko džiūvėsėliai
Pagal skonį Druska ir juodieji maltieji pipirai
Užpilui:
Po kelias šakeles Bazilikas, krapai, petražolės
1/2 a.š. Rudasis cukrus
2 a.š. Sidro actas
80 ml. Alyvuogių aliejus

Salotos su triušiena

20 min.
2 porcijos
Gaminimas

1. Visus užpilo ingredientus sumaišykite smulkintuvu ir palikite 10-15 minučių pastovėti.

2. Triušio kumpelį padalinkite į dvi dalis, truputį pamuškite, pabarstykite druska, pipiru ir palaikykite 10 minučių.

3. Kumpelius pamirkykite į baltymo plakinį, tuomet į džiūvėsėlius ir kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies.

4. Rūgštynes, rukolą ir gabaliukais pjaustytą cukiniją sumaišykite, sudėkite į lėkštę, pašlakstykite užpilu ir ant viršaus sudėkite papjaustytą triušio kumpelį. Skanaus!

Dėkojame Gaminkpats.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą