Salotos su triušienos kumpeliais
ingredientai
200 g. Lapino puota švž. triušienos kumpelių mėsa
2 vnt. Virtos morkos
1 vnt. Obuolys (geriau saldesnis)
1/2 vnt. Iceberg salotos
1 vnt. Lapkotinis saliero stiebas
1 vnt. Raudonas svogūnas (nedidelis)
Pagal poreikį Krapai
2 vnt. Trumpavaisiai agurkai
Pagal skonį Druska ir pipirai
Pagal poreikį Majonezas
Pagal poreikį Prieskoniai Persiladas

Salotos su triušienos kumpeliais

50 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Išvirkite morkas, o kol šios virs triušieną ištrinkite Persilado prieskoniais.
  2. Tuomet mėsytę iškepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  3. Triušieną, nenuluptą obuolį be sėklų, morkas, agurkus, svogūną susmulkinkite. Krapus smulkiai sukapokite, salierą supjaustykite griežinėliais. Iceberg salotas supjaustykite juostelėmis.
  4. Salotos gražiai atrodo sluoksniuotos. Bet nėra būtina. Jeigu salotas sluoksniuosite, majonezą pilkite ant viršaus ir nemaišykite. Agurkus dėkite apačioje,o visa kita kaip jau jūsų fantazija. Viršų pabarstykite pipirais arba jūsų mėgstamais prieskoniais. Skanaus!

           Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!

Atgal į receptų sąrašą