Šašlykas su triušienos mėsa
ingredientai
2 x 500 g Lapino puotos triušienos užpakalinių kumpelių
žiupsnelis prieskonių, pipirų, druskos, prieskoninių žolelių
kepimui aliejaus

Šašlykas su triušienos mėsa

30 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

Triušienos kumpelius nukaulinkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais ( gavosi 5 iešmeliai ).

Gabaliukus pabarstykite recepte išvardintais prieskoniais, užpilkite citrinos ir apelsinų sultimis, uždenkite indą ir pastatykite į šaldytuvą pasimarinuoti.

Keptuvėje su įkaitintu aliejumi triušienos gabaliukus kepkite apie 12 - 15 min. vis pavartant.

Iškeptą mėsytę suverkite ant medinių iešmelių.

Štai ir viskas. Gavosi tiesiog puikiai

 Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.

Atgal į receptų sąrašą