Skanieji įdaryti pievagrybiai
ingredientai
100 g rūkyto sūrio
2–3 šaukštų šašlykų pomidorų kečupo
4-5 marinuotų agurkėlių
200 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė
1 svogūno
1 skiltelės česnako
2–3 šakelių petražolių
2–3 šakelių kalendrų
2–3 šakelių krapų
4 vnt. PORTOBELLO grybų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų

Skanieji įdaryti pievagrybiai

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. LAPINO PUOTA šviežią triušienos juosmeninės dalies filė marinuokite pipirais, alyvuogių aliejumi ir kepkite kepsninėje 200 °C temperatūroje apie 4–5 min. nuolat vartant.
  2. Svogūną, žoleles, česnaką, marinuotus agurkėlius, šašlykų pomidorų kečupą, rūkytą sūrį sutrinkite virtuviniu smulkintuvu iki kapotinio masės.
  3. PORTOBELLO grybus apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apkepkite tik vidinę dalį grilyje apie 2–4 minutes 200 °C temperatūroje.
  4. Iškepusią triušieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, pasūdykite druska, įmaišykite kapotų žolelių ir sudėkite į kepto grybo vidinę dalį, sudėkite įdaro masę, kepkite grilyje apie 10 minučių 200 °C temperatūroje. Iškepusius grybus pagardinkite žolelėmis.

 

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai. ALFAS VIENAS GAMTOJE.

Atgal į receptų sąrašą