Skanūs ir greitai pagaminami čeburėkai su virta triušiena iš vaflių
ingredientai
500 g Lapino puotos užpakalinių kumpelių
6 vnt. vaflių
5 v.š. pomidorų padažo
žiupsnelis prieskoninių žolelių
Plakiniui:
3 vnt. kiaušinių
50 ml pieno
žiupsnelis druskos ir pipirų
kepimui aliejaus

Skanūs ir greitai pagaminami čeburėkai su virta triušiena iš vaflių

30 min.
5-6 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos kumpelius išvirkite.
  2. Išvirus mėsai, nukaulinkite ir susmulkinkite ją.
  3. Vaflius ( t.y. 3 vnt. ) sutepkite pomidorų padažu, uždėkite smulkintos virtos triušienos mėsos ir pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis.
  4. Ant virškaus vėl uždėkite vaflį (kiek prispauskite) ir supjaustykite trikampiukais (gaunasi 12 vnt.).
  5. Pasigaminkite plakinį iš recepte išvardintų produktų (plakinys turi būti tirštesnis).
  6. Paruoštus vaflius mirkykite plakinyje ir kepkite keptuvėje su
  7. Vaflius apkepkite iš abiejų pusių. Jie iškepa labai greitai.

Skanaus 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Gamink su Audrone.

Atgal į receptų sąrašą