Sluoksniuotos tešlos bandelės su malta triušiena ir špinatais
Sluoksniuotos tešlos bandelės su malta triušiena ir špinatais
ingredientai
500 g. |
Lapino puota švž. smulkinta triušiena |
Pagal poreikį |
Špinatai |
1 pakuotė |
Sluoksniuota bemielė tešla |
1 vnt. |
Kiaušinis |
1 vnt. |
Pomidoras |
1 v.š. |
Majonezas |
1 vnt. |
Svogūnas |
100 g. |
Fermentinis sūris |
Pagal skonį |
Česnakas |
Pagal skonį |
Druska |
Pagal skonį |
Pipirai |
Pagal skonį |
Rozmarinas |
Pagal poreikį |
Raudonėliai |
Sluoksniuotos tešlos bandelės su malta triušiena ir špinatais
Gaminimas
- Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite ant sviesto, tada sudėkite smulkintą triušieną, įtarkuokite pomidoro ir sudėkite prieskonius.
- Visą masę troškinkite keletą minučių. Kai viskas iškepa palikite atvėsti.
- Kai masė atvėsta dėkite majonezo, sutarkuokite sūrį, susmulkinkite špinatus ir dėkite į mėsą. Galiausiai įmuškite kiaušinį.
- Paimkite tešlą, ją atšildykite, iškočiokite plonais lakštais ir formuokite bandeles. Dėkite mėsą į vidų ir galus užlankstykite taip, kad kepdamos bandelės neišsiskirtų.
- Bandeles sudėkite į skardą ir aptepkite kiaušinio plakiniu.
- Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių temperatūros ir kepkite bandeles apie 20 minučių. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą