Sluoksniuotos tešlos bandelės su malta triušiena ir špinatais
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. smulkinta triušiena
Pagal poreikį Špinatai
1 pakuotė Sluoksniuota bemielė tešla
1 vnt. Kiaušinis
1 vnt. Pomidoras
1 v.š. Majonezas
1 vnt. Svogūnas
100 g. Fermentinis sūris
Pagal skonį Česnakas
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Pipirai
Pagal skonį Rozmarinas
Pagal poreikį Raudonėliai

Sluoksniuotos tešlos bandelės su malta triušiena ir špinatais

30-40 min.
4-6 porcijos
Gaminimas
  1. Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite ant sviesto, tada sudėkite smulkintą triušieną, įtarkuokite pomidoro ir sudėkite prieskonius.
  2. Visą masę troškinkite keletą minučių. Kai viskas iškepa palikite atvėsti. 
  3. Kai masė atvėsta dėkite majonezo, sutarkuokite sūrį, susmulkinkite špinatus ir dėkite į mėsą.  Galiausiai įmuškite kiaušinį. 
  4. Paimkite tešlą, ją atšildykite, iškočiokite plonais lakštais ir formuokite bandeles. Dėkite mėsą į vidų ir galus užlankstykite taip, kad kepdamos bandelės neišsiskirtų.
  5. Bandeles sudėkite į skardą ir aptepkite kiaušinio plakiniu.
  6. Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių temperatūros ir kepkite bandeles apie 20 minučių. Skanaus!

 

Atgal į receptų sąrašą