Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir triušiena
ingredientai
200 g Lapino puotos triušienos mėsos juostelių
porą saujų smulkių makaronų
200 g šaldytų kinietiškų daržovių rinkinio
50 g šviežių špinatų
400 ml kokosų pieno
1 v.š. krakmolo + 2 v.š. vandens
Sultiniui:
1 l vištienos sultinio
2 skiltelių česnako
1 vnt lauro lapo
3 v.š sojos padažo
1 v.š teriyaki padažo
0,5 citrinos sulčių
žiupsnelis grūstų čili paprikų

Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir triušiena

20 min
4 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos juosteles supjaustykite plonai griežinėliais ir pakepkite keptuvėje su šlakeliu aliejumi 2-3 min. Atidėkite į šalį.
  2. Į puodą sudėkite visus išvardintus ingridientus sultiniui ir virkite 10 min. Tuomet nukoškite sietelį. 
  3. Į paruoštą sultinį vėl užkaiskite, sudėkite makaronus ir virkite kol jie suminkštės, bet nebus iki galo išvirę. Tuomet dėkite šaldytas daržovės, supilkite kokosų pieną, virkite keletą minučių, kol suminkštės daržovės.
  4. Galiausiai supilkite vandenyje ištirpintą krakmolą ir gerai išmaišykite. Išjunkite ugnį, sudėkite šviežius špinatus, permaišykite ir palikite minutei.

Skanaus ;)

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą