TIRŠTA SRIUBA SU TRIUŠIENA, MAKARONAIS IR DARŽOVĖMIS
ingredientai
200 g "Lapino puotos" triušienos juosmeninės dalies file;
0,5 raudonosios paprikos
gabalėlio poro
1 pomidoro
2 skiltelių česnako
1 a.š džiovintų žolelių mišinio (bazilikas, raudonėlis, rozmarinas, čiobreliai);
1 a.š. rūkytos maltos raudonosios paprikos
2 v.š. pomidorų padažo
1 l karšto vandens
50 g smulkių makaronų
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų;

TIRŠTA SRIUBA SU TRIUŠIENA, MAKARONAIS IR DARŽOVĖMIS

2 porcijos
Gaminimas
  1. Į puodą, kuriame virsite sriubą, įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą triušieną, papriką, pomidorą, česnaką, griežinėliais - porą, suberkite žoleles, maltą papriką ir pakepkite keletą minučių ir užpilkite karštu vandeniu.
  2. Kai tik viskas užvirs, suberkite makaronus, įdėkite pomidorų padažą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir virkite tol, kol makaronai bus išvirę.

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės 

Atgal į receptų sąrašą