Tortilijos pica su triušiena, smidrais ir paprika
ingredientai
2x250 g Lapino puotos triušienos užpakalinių kumpelių
2 vnt. lauro lapų
žiupsnelis druskos, kelių grūdelių juodųjų pipirų
4 vnt. tortilijų
pagrindui patepti pomidorų padažo
pagal poreikį keptų svogūnų
1 vnt. raudonosios paprikos
pjaustytų marinuoti agurkų
pagal poreikį apvirtų smidrų
pagal skonį marinuotų jelapenų
125 g mocarelos sūrio rutuliukų

Tortilijos pica su triušiena, smidrais ir paprika

50 min
4 porcijos
Gaminimas
  1. Puode užvirkite vandenį, įberkite žiupsnį druskos, sudėkite lauro lapelius, pipirus ir triušienos kumpelius. Virkite ant vidutinės ugnies apie 30 min.
  2. Tuomet nupilkite vandenį, palikite atvėsti. Mėsą nuimkite nuo kaulų ir supjaustykite gabalėliais.
  3. Kiekvieną tortiliją patepkite pomidorų padažu, pabarstykite keptais svogūnais, dėkite triušienos gabalėlius, juostelėmis pjaustytą papriką, marinuotų agurkų arba smidrų, pabarstykite marinuotais jelapenais, galiausiai uždėkite plėšytus mocarelos rutuliukus.
  4. Kepkite 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol išsilydys sūris ir pica gražiai apskrus.

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą