Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Toskanietiška troškinta triušiena
ingredientai
1,3 - 1,7 kg. Lapino puota švž. triušis
200 g. Juodosios alyvuogės
1 stiklinė Raudonasis vynas
2 skiltelės Česnakas
1 vnt. Svogūnas
1 vnt. Aštrioji paprika
Šlakelis Alyvuogių aliejus
1 skardinė Konservuotų luptų pomidorų

Toskanietiška troškinta triušiena

60 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Triušieną sukapokite gabalėliais, užmarinuokite vyno, svogūnų, česnakų, aštrios paprikos mišinyje. 
  2. Marinato skystį nukoškite, triušieną apkepkite kartu su česnakais ir svogūnais alyvuogių aliejuje.
  3. Mėsai apskrudus supilkite marinato skystį - vyną. Dabar pilkite smulkintus konservuotus pomidorus ir juodąsias alyvuoges. Patroškinkite mažiausiai pusę valandos. 
  4. Kol mėsa troškinasi, paruoškite kukurūzų manų garnyrą. Kukūruzų košę italai verda apie 5-10 min., pagardina druska ir alyvuogių aliejumi, paskuj pašalina dešimčiai minučių į orkaitę Skanaus!

           Dėkojame žurnalui "TA PATI" už receptą!

Atgal į receptų sąrašą