Triušiena kinietiškai pietų idėja
ingredientai
200 g Triušienos juosmeninės dalies filė ,,Lapino puota”
100 g Kukurūzų krakmolas
Ingredientai marinatui:
2 v.š. Sojos padažas
1,5 v.š. Obuolių actas
2 v.š. Skystas medus
2 v.š. Maltas imbieras
Ingredientai padažui:
5 v.š. Sojos padažas
2 v.š. Obuolių actas
2 v.š. Cukrus
5 v.š. Vanduo
2 v.š. Kukurūzų krakmolas

Triušiena kinietiškai pietų idėja

45 min.
4 asmenims
Gaminimas

Gaminimas:
Sumaišyti visus marinato ingredientus ir apipilti mėsą, ją gerai išmaišyti ir palikti valandai pasimarinuoti. Marinuotas triušienos juosteles apvolioti krakmole ir dėti į įkaitintą aliejų. Apkepti, kol gražiai apskrus.

Padažo paruošimas:
Vandenyje išmaišyti krakmolą, tada supilti visus likusius padažo ingredientus. Viską supilti į kitą keptuvę ir maišant kaitinti, kol pradės virti. Kai padažas sutirštės, sudėti apkepintą triušieną ir viską gerai išmaišyti. Patiekti su ryžiais. Skanaus!

 

Už receptą dėkojame snapping_snack. 

Atgal į receptų sąrašą