Triušiena su medaus ir sojų padažu
ingredientai
250 g Lapino puotos kumpelių mėsos
3 v.š. krakmolo
žiupsnelis pipirų, druskos
Padažui:
3 v.š. aliejaus
3 v.š. sojų padažo
2 v.š. skysto medaus
išspausto arba tarkuoto česnako
žiupsnelis sezamo sėklų
kepimui aliejaus

Triušiena su medaus ir sojų padažu

45 min.
3-4 porcijos
Gaminimas

Triušienos mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pagardinkite pipirais ir druska.

Mėsos gabaliukus apvoliokite krakmole ir sudėkite kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi.

Kol kepė mėsos gabaliukai, sumaišykite padažui skirtus ingredientus.

Ant apkeptų mėsos gabaliukų supylkite padažą, sezamo sėklas ir pakepkite kartu, karts nuo karto pamaišant.

Kelias minutes pakepinkite ir nuiimkite nuo kaitros.

Tiušienos mėsytę patiekite su ryžiais.

Skanaus 

 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone!

Atgal į receptų sąrašą