TRIUŠIENA SU TRADICINĖMIS DARŽOVĖMIS
ingredientai
400 g Lapino Puota triušienos mėsos juostelės
1 kiaušinio
5 v.š. džiuvėsėlių
1 v.š. medaus
1 v.š. sviesto
10 vnt. mažų morkyčių
6 vnt. mažos bulvės
Druska, pipirai, mėgstamos žolelės (naudojau čiobrelį)
Alyvuogių aliejus

TRIUŠIENA SU TRADICINĖMIS DARŽOVĖMIS

2 asmenims
Gaminimas

Bulves supjaustome kubeliais, uždedame prieskonius, užpilame aliejaus ir kepame orkaitėje apie 25 min. (kol gražiai apskrunda). Tuomet, supjaustome šiaudeliais morkas, apverdame (apie 5 min.) ir kepame keptuvėje, 10 min. su ištirpdintu sviestu bei medumi. Kol daržovės kepa, triušienos juosteles apibarstome prieskoniais, merkiame į kiaušinio plakinį, tada į džiuvėsėlius ir kepame, po 3 min. iš abiejų pusių.
30 min. patiekalas paruoštas! Skanaus!

 

Už receptą dėkojame Pirmą kartą skanaus. 

Atgal į receptų sąrašą