Triušiena troškinta kaparėlių padaže
ingredientai
1 Lapino puota triušio
50 g grietinėlės
100 g sultinio
1 didelio svogūno
2-3 skiltelių česnako
3 v.š. kaparėlių
žiupsnelis Druskos, pipirų, mairūno
Aliejaus kepimui

Triušiena troškinta kaparėlių padaže

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Pirmiausia triušį supjaustome gabalais. Dedame į puodą, pilame vandens, beriame druskos, pipirų žirnelių, dedame lauro lapelių, svogūno galvą, saliero stiebų pora, morką ir verdame apie 1 val. ant silpnos ugnies po užvirimo. Išvirusią triušieną išimame iš puodo, o sultinį nukošiame ir paliekame kitiems patiekalams.
  2. Imame troškintuvą, pilame aliejaus ir jame apkepiname pusžiedžiais supjaustytą svogūną, smulkintą česnaką, tada dedame kaparėlius. Pilame sultinio ir grietinėlės. Sudedame triušieną, beriame druskos, pipirų, mairūno. Troškiname apie 30min ant silpnos ugnies.
  3. Patiekiame su bulvių koše ir mėgstamomis daržovėmis.
  4. Skanaus Jums linki Aurimėlis!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

 

Atgal į receptų sąrašą