Triušienos ir bolivinės balandos kukuliai
ingredientai
70 g Lapino puotos smulkintos triušienos
20 g bolivinės balandos
Trečdalio saldžios bulvės
Saujelės pilno grūdo (spagheti) makaronų
Pusės morkos
kelių žiedinio brokolio

Triušienos ir bolivinės balandos kukuliai

40 min
2-3 porcijos
Gaminimas

Išsiverdame bolivinę balandą ir ją atvėsiname. Į maltą triušieną įtarkuojame saldžiosios bulvės – neįtikėtina, kiek daug minkštumo ir sultingumo ji duoda! Sumaišome atvėsusias bolivinės balandos sėklas su triušiena ir saldžiąja bulve. Formuojame norimo dydžio kukulius ir dedame į garų puodą (galima virti, arba kepti orkaitėje). Garnyrui naudojau pilno grūdo makaronus ir garintas daržoves. Prie kukulių puikiai tiktų ir daržovių košė ar bet koks kitas Jūsu vaikučio mėgstamas garnyras. Mano dukrytė liko sužavėta spalvomis, čiupo tai vieną, tai kitą mažais pirščiukais ir pasičepsėdama ragavo

Atgal į receptų sąrašą