Triušienos ir perlinių kruopų rizotas
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. triušienos mėsa (troškinti, kepti)
40 g. Sviestas
1 vnt. Svogūnas
1 skiltelė Česnakas
1/2 a.š. Džiovinti čiobreliai
2 v.š. Pomidorų pasta
140 g. Greito paruošimo perlinės kruopos
Pagal skonį Druska ir pipirai

Triušienos ir perlinių kruopų rizotas

60 min.
2-4 porcijos
Gaminimas
  1. Gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą, nugraibykite susidariusias putas, sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką ir porą minučių maišydami kepkite, kol pradės minkštėti.
  2. Tuomet sudėkite triušienos mėsos gabalėlius, griežinėliais pjaustytas morkas ir dar kelias minutes pakepkite.
  3. Suberkite perlines kruopas, minutę maišydami pakepkite, tuomet užpilkite 500 ml verdančio vandens, sudėkite čiobrelius, įkrėskite pomidorų pastą ir palikite troškintis apie 25-30 minučių.
  4. Viską pagardinkite pagal skonį druska ir juodaisiais pipirais. Skanaus!

        Dėkojame Forellesreceptai.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą