Triušienos karis su ryžiais
Triušienos karis su ryžiais
ingredientai
250 g. |
Lapino puota švž. Triušienos mėsos (troškinti, kepti) |
100 g. |
Grietinėlės |
Pagal skonį |
Sultinys |
Pagal poreikį |
Miltai |
1 vnt. |
Paprika |
1 vnt. |
Morka |
Pagal skonį |
Česnakai |
Pagal skonį |
Druska |
Pagal skonį |
Pipirai |
Pagal skonį |
Karis |
Pagal poreikį |
Ryžiai |
Triušienos karis su ryžiais
Gaminimas
- Sviestą išlydykite įkaitintoje keptuvėje, sudėkite triušienos gabaliukus, juos apibarstykite 2 šaukštais miltų ir apkepkite kol gražiai apskrus.
- Kol triušiena kepa sutarkuokite smulkiai morkas, supjaustykite paprikas ir išspauskite česnaką.
- Sudėkite ant triušienos ir užpilkite sultiniu. Užberkite pipirų, druskos, kario ir troškinkite apie 1 valandą. Kad morkos ir paprikos susitroškintų.
- Grietinėlę užpilkite likus 10 minučių troškintis.
- Ryžius išvirkite ir patiekite su išsitroškinusiu kario troškiniu. Tobulai tinka su šviežiais pomidorais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą