Triušienos keksiukai su batatų kepurėlėmis
ingredientai
250 g LAPINO PUOTA šviežios smulkintos triušienos
1/2 cukinijos (~120-150 g)
1/2 mažo svogūno
1 skiltelės česnako
1-2 šakelių krapų
žiupsneli druskos
kepimui Aliejaus
1 didelio batato (~400 g)

Triušienos keksiukai su batatų kepurėlėmis

65 min.
4 asmenims.
Gaminimas
  1. Cukiniją sutarkuokite burokine tarka, palaikykite 10-15 min ir nuspauskite. Susmulkinkite svogūną, česnaką ir krapus. Daržoves sumaišykite su LAPINO PUOTA šviežia smulkinta triušiena,  pasūdykite, gerai išmaišykite.
  2. Keksiukų kepimo formą patepkite aliejumi, į ją sluoksniuokite faršo rutuliukus.
  3. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 30 min.
  4. Batatą nulupkite, stambiai supjaustykite, pasūdykite, sudėkite į skardelę, įpilkite 100 ml vandens, uždenkite folija ir kepkite apie 30 min, kol batatas suminkštės. Iškepusį batatą sutrinkite trintuvu, pasūdykite ir išmaišykite.  Gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite bokštelius ant keksiukų.

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą