TRIUŠIENOS KUKULIAI ŠPINATŲ PADAŽE
ingredientai
250 g Lapino puotos smulkintos triušienos
žiupsnelis Druska, pipirai
Pora saujų špinatų
2 skiltelės česnako
100 ml grietinėlės (naudojau sojų)
Raudonėliai
Ghee sviestas

TRIUŠIENOS KUKULIAI ŠPINATŲ PADAŽE

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Faršas barstomas druska, pipirais, išspaudžiama viena skiltelė česnako. Formuojami kukuliai, kurie dedami į įkaitintą keptuvę su ghee sviestu.

Kol mėsa kepa, atskiroje keptuvėje įkaitinamas sviestas, dedama smulkiai pjaustyta česnako skiltelė, dedami špinatai. Pakepama kol špinatai sukrenta, barstoma druska, pilama grietinėlė. Viskas pamaišoma, barstomi raudonėliai. Iškepę kukuliai su padažu patiekiami su mėgstamomis kruopomis ar makaronais.

SKANAUS!

 

Už receptą dėkojame Tina gamina. 

Atgal į receptų sąrašą