Triušienos kumpeliai su saldžiųjų bulvių piure ir keptomis daržovėmis
ingredientai
250 g Triušienos kumpelių iš Lapino puotos
Saldžiųjų bulvių
Sviesto
Sultinio
Paprikos
Cukinijos
Briuselio kopūstų
Raudonųjų svogūnų
Druskos, pipirų, rūkytos paprikos prieskonių, kmynų, kumino, česnako miltelių
Alyvuogių aliejaus

Triušienos kumpeliai su saldžiųjų bulvių piure ir keptomis daržovėmis

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Triušienos kumpelių marinavimas - alyvuogių aliejus, druska, pipirai, kmynai, kuminas. Viską gerai įtriname į mėsa, dedame į kepimo maišelį (aka. rankovę). 
  2. Paruošiame daržoves - viską supjaustome didesnio dydžio gabalėliais, pilame apliejaus, druskos, pipirų, česnako miltelių, gerai išmaišome ir paklojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. 
  3. Paruoštą mėsą ir daržove kepame 25-30min. 180 laipsnių temperatūroje (galimai daržovės iškeps greičiau, stebėkite!). 
  4. Ruošiame bulvių piure - nuskutame ir smulkiai supjaustome bulves, verdame nedideliame sultinio kiekyje (kad vos apsemtų) 15min. Kai bulvės jau minkštos, puode paliekam tik vos vos vandens (jo turėtų beveik nebūti), po nedidelį gabalėlį dedame sviestą ir viską triname trintuvu. Dedame sviesto ir triname, dedame sviesto ir triname tol, kol gaunasi norima konsistencija. Pagardiname druska, pipirais ir rūkytos paprikos prieskoniais. 

 

Viskas paruošta! Dėliojame į lėkštes ir ragaujame. SKANAUS! 

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS

Atgal į receptų sąrašą