Triušienos liulia kebabas
ingredientai
250 g Lapino puotos smulkintos triušienos
1 vnt. morkos
1 vnt. svogūnas
žiupsnelis prieskonių
žiupsnelis smulkintų krapų

Triušienos liulia kebabas

30 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

Į indą įtarkuojame morką, svogūną, sudedame prieskonius, bei smulkintus krapus ir triušieną. Viską gerai išmaišome. Formuojame pailgos formos kotletukus. Gaminame ant garų apie 20 min. Galima kepti ir orkaiteje, tuomet į smulkintą mėsą rekomenduoju įdėti lydyto sviesto ar aliejaus šaukštą. Išvirus ar iškepus smeigiame ant pagaliuko ir pateikiame su mėgiamu garnyru.

 

Už receptą dėkojame https://www.babyblog.lt/

Atgal į receptų sąrašą