Triušienos maltiniai grietinėlės padaže
ingredientai
500 g LAPINO PUOTA smulkintos triušienos
1 poro baltosios dalies
2 morkų
žiupsnelis druskos
1 šaukštelio prieskonių vištienai
kepimui Lydyto sviesto
Padažui:
400 ml grietinėlės
2 šaukštų Suslavičiaus pomidorų padažo „Originalus“
1 šaukštelio adžikos
žiupsnelis druskos
žiupsnelio Prieskoninių žolelių

Triušienos maltiniai grietinėlės padaže

60min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Smulkiai supjaustykite poro baltąją dalį, sutarkuokite morkas. Pakepinkite daržoves lydytame svieste. Keptas daržoves sutrinkite ir sumaišykite su LAPINO PUOTA smulkinta triušiena.  Pasūdykite ir įberkite prieskonius. 
  2. Suformuokite maltinius, ir trumpai apkepkite lydytame svieste.
  3. Sumaišykite grietinėlę, SUSLAVIČIAUS pomidorų padažą „Originalus“ ir adžiką. Pasūdykite. Sudėkite maltinius į negilią kepimo formą, supilkite paruoštą padažą ir šaukite į iki 170 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 min.
  4. Prie šių maltinių galite patiekti gruzdintas bulvytes arba apkeptas daržoves. Taip pat puikiai tiks šviežių daržovių salotos.

VMG foto ir receptas iš knygos "Alfas vienas namuose".

Nuoroda į knygą:  https://alfoknyga.vmgonline.lt/prisijungimas?redirect_to=/  

Atgal į receptų sąrašą