Triušienos maltinukai su razinomis ir šonine
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. smulkinta triušiena
40 g. Karšto rūkymo kiaulienos šoninė
1/2 vnt. Svogūnai
1 vnt. Saliero stiebai
1 v.š. Razinos
5 v.š. Grietinėlė
1 vnt. Kiaušiniai
1 v.š. Smulkinti žalumynai
1 v.š. Džiūvesėliai
Pagal skonį Druska ir pipirai
2 v.š. Majonezas
2 v.š. Natūralus jogurtas
1 a.š. Rupios garstyčios
Pagal poreikį Mėgstamos salotos

Triušienos maltinukai su razinomis ir šonine

40 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Šoninę, svogūną, česnaką ir saliero stiebą supjaustykite kubeliais. Dėkite į keptuvę šoninės kubelius ir kepkite, kol jie pradės skrusti, sudėkite svogūnus, salierus, kepkite kol daržovės suminkštės, baigiant kepti sudėkite česnaką.
  2. Sumaišykite triušieną su kepintomis daržovėmis, šonine, razinomis, grietinėle, džiūvesėliais, žolelėmis, kiaušiniu, pagardinkite druska bei pipirais.
  3. Maltinukus kepkite nedidelėse keksiukų formelėse arba suformuokite apvalius maltinukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių arba kol gražiai apskrus.
  4. Padažui sumaišyktie majonezą su jogurtu ir garstyčiomis.
  5. Valgykite maltinukus karštus arba šaltus su majonezo padažu ir salotomis. Skanaus!

          Dėkojame bulviukose.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą