Triušienos maltinukų sriuba su kuskusu.
ingredientai
250 g. šviežios smulkintos triušienos
0,5 stiklinės maltų džiuvėsėlių
kelios smulkintos šviežių petražolių šakelės
1 vnt. kiaušinis
pagal skonį druskos ir maltų pipirų,
0,5 vnt. svogūno
Sriubai:
1 vnt. poro
2 skiltelės česnako
2 vnt. bulvių
1 morka
2 l. daržovių sultinio
130 g. špinatų lapų
0,5 stiklinės kuskuso

Triušienos maltinukų sriuba su kuskusu.

30 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

Maltinukams visus produktus sumaišykite, įberkite druskos ir pipirų. Išminkykite ir darykite nedidelius maltinukus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite gerai maltinukus . Puode nesvylančiu dugnu įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkintus porus ir česnakus, kol pradės porai minkštėti.Sudėkite smulkintas morkas ir dar kelias minutes pakepkite. Berkite smulkintas bulves ir užpilkite sultiniu. Užvirus sultiniui ir pavirus 10 min. sudėkite maltinukus ir virkite, kol maltinukai išvirs. Suberkite kuskusą ir smulkintus špinatus, pavirkite 5 min. , išjunkite viryklę ir leiskite skoniams susijungti.

Skanaus.
Dėkojame už receptą Samcio užrasai.

 



Atgal į receptų sąrašą