Triušienos nuggets
ingredientai
400 g g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juostelių
50 g panko džiuvesėlių
50 g maltų migdolų
50 g tarkuoto kietojo sūrio
žiupsnelis druskos
žiupsnelis juodųjų pipirų
žiupsnelis maltos saldžiosios paprikos
80 g sviesto
Naminis ajoli padažas
1 česnako galvos
250 g aliejaus
100 ml augalinio pieno
1 v.š. neaštrių garstyčių
1/2 citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos

Triušienos nuggets

25 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Sumaišykite kartu panko džiuvesėlius, migdolus ir kietąjį sūrį, įberkite druskos, pipirų ir maltos paprikos. Sviestą ištirpinkite.
  2. LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juosteles apvoliokite svieste, o po to dribsnių, migdolų ir sūrio mišinyje. Dėkite apvoliotus mėsos gabaliukus ant išklotos kepimo popieriumi skardos. Kepkite įkaitintoje iki 190 °C orkaitėje apie 15 min. – kol gražiai apskrus.
  3. Patiekite su naminiu padažu.

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą