Triušienos ragu
ingredientai
250 g Lapino puota triušienos kumpelių mėsos
4 morkos
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
6 bulvės
1 v.š. medaus
200 ml daržovių ar vištienos sultinio
2 lauro lapelis
žiupsnelis druskos
pagal poreikį mėgstami prieskoniai
kepimui aliejaus

Triušienos ragu

50 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  • Bulves nuskuskite, supjaustykite, sudėkite į kepimo indą.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų, jame trumpai apkepkite triušienos gabalėlius. Sudėkite į kepimo indą šalia bulvių.
  • Toje pačioje keptuvėje, kur kepėte triušį, apkepkite stambesniais gabalėliais supjaustytas morkas, svogūno žiedus, smulkintą česnako skiltelę.
  • Bekepant įdėkite medų, prieskonius, druską, sultinį. Viską išmaišykite ir supilkite ant bulvių ir triušienos kepimo inde. Įdėkite lauro lapus.
  • Kepkite apie valandą 180 laipsnių karščio orkaitėje.
  • Triušienos ragu pagamintas. Skanaus!

Už receptą dėkojame Raudonai virtuvei.

Atgal į receptų sąrašą