Triušienos troškinys su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. triušienos mėsa (troškinti, kepti)
1 a.š. Lydytas sviestas (kepimui)
2 skiltelės Česnakas
3/4 stiklinės Vištienos sultinys
2 saujos Špinatai
4 vnt. Saulėje džiovinti pomidorai
2 v.š Tarkuotas kietasis sūris
1/2 stiklinės Grietinėlė
Pagal skonį Druska ir pipirai
1 v.š. Smulkintas raudonėlis

Triušienos troškinys su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais

55 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Keptuvėje įkaitinkite šaukštelį sviesto, sudėkite triušienos gabaliukus ir kepkite iš abiejų pusių kol švelniai apskrus. Triušieną išimkite ir atidėkite į šoną.
  2. Į tą pačią keptuvę, kurioje kepė triušiena, sudėkite griežinėliais pjaustytas česnako skilteles, kepkite kol gražiai apskrus, supilkite vištienos sultinį, virkite, kol nugaruos pusę buvusio kiekio.
  3. Sudėkite į keptuvę su sultiniu špinatus, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, triušieną, sūrį, supilkite grietinėlę, pagardinkite druska, pipirais. Virkite maišydami, kol užvirs ir suvys špinatų lapeliai. Prieš patiekiant, įmaišykite raudonėlių lapelius. Skanaus!

          Dėkojame bulviukose.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą