Triušienos zrazai su šonine
ingredientai
1 kg Lapino puota smulkintos triušienos
1 kiaušinio
50 g manų
1 svogūno
1 morkos
2 skiltelių česnako
1 v.š. dižono garstyčių
žiupsnelis Druskos, pipirų, mairūno
Aliejaus
Troškinimui reikės:
500 g grietinėlės
1 morkos
1 svogūno
1 paprikos
2 skiltelių česnako
žiupsnelis Druskos ir pipirų
Krapų
Aliejaus

Triušienos zrazai su šonine

60min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame. Daržoves apkepiname keptuvėje su aliejumi. Atvėsiname.
  2. Į dubenį dedame smulkintą triušieną, mušame kiaušinį, beriame manus, druską, pipirus, mairūną, sudedame daržoves ir garstyčias. Išminkome. Formuojame zrazus ir apvyniojame šonine.
  3. Dedame į keptuvę ir apkepame.
  4. Į puodą pilame aliejaus ir jame apkepiname smulkintas daržoves, beriame druskos ir pipirų. Ant jų sudedame zrazus, pilame grietinėlės ir troškiname apie 30min. ant silpnos ugnies.
  5. Patiekiant pabarstome šviežiai kapotais krapais.

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

 

Atgal į receptų sąrašą