Triušis, morkos ir kopūstai
ingredientai
250 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos (troškinti, kepti)
1 šaukštelio persilado
Žiupsnelio druskos
Aliejaus (kepti)
½ nedidelio jauno baltagūžio kopūsto
Ryšelio ridikėlių
Kelių šakelių krapų
Padažui:
2–3 šakelių petražolių
Saujelės mėtų lapelių
2–3 šakelių krapų
kelių svogūno laiškų
200 g trišto graikiško jogurto
50 g fetos
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1/2 citrinos sulčių
pagal skonį Druskos

Triušis, morkos ir kopūstai

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. LAPINO PUOTA šviežią triušienos mėsą (troškinti, kepti) pabarstykite persiladu, druska, pašlakstykite aliejumi ir kepkite įkaitintoje grilinėje keptuvėje po 3–4 min. iš kiekvienos pusės. Svarbu neperkepti, nes tuomet triušiena bus kieta.
  2. Daržoves salotoms supjaustykite, kopūstus pabarstykite druska ir švelniai „pamasažuokite“. Sudėliokite visus ingredientus lėkštėse.
  3. Padažui smulkiai supjaustykite visas prieskonines žoleles, sumaišykite jogurtą su feta ir su žolelėmis. Įpilkite aliejaus, paskaninkite citrinos sultimis. Jei yra poreikis – šiek tiek pasūdykite.

Receptas sukurtas bendrdarbiaujant su VMG komanda

Atgal į receptų sąrašą