Troškinta triušiena su pievagrybiais
ingredientai
2x200 g Šviežios triušienos kumpelių mėsos Lapino puota
2 v.š. Miltų
150 g Sviesto
2 vnt. Svogūnų
2 skiltelės Česnako
2 stiklinių Sultinio
1 vnt. Morkos
200 g Pievagrybių
200 ml Grietinėlės
Pagal poreikį Druskos, pipirų

Troškinta triušiena su pievagrybiais

40 min
1-2 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos kumpelių mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose.
  2. Svogūnus ir česnaką sukapoti. 
  3. Puode ištirpinti sviestą, jame apkepinti triušienos mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, pagardinti pipirais.
  4.  Sutarkuoti morkas.
  5.  Patroškinus 30min. į mėsą sudėti morkas, baigiant troškinti supilti grietinėlę, pievagrybius (supjaustytus gabaliukais ir pakepintus su trupučiu sviesto).
  6. Patiekti su ryžiais ir mėgiamomis daržovėmis.
Gardūs linkėjimai iš įmonės virtuvės!

 

Atgal į receptų sąrašą