Troškinta triušiena su svogūnais ir morkomis
Troškinta triušiena su svogūnais ir morkomis
ingredientai
1,5 kg. |
Lapino puota švž. triušis |
2 vnt. |
Morkos |
3 vnt. |
Svogūnai |
Pagal skonį |
Citrininiai pipirai |
Pagal skonį |
Druska |
Gabalėlis |
Sviestas |
Troškinta triušiena su svogūnais ir morkomis
120 min. + marinavimas
3-4 porcijos
Gaminimas
- Triušį supjaustykite gabalėliais, įtrinkite prieskoniais ir palikite dviems valandoms marinuotis.
- Keptuvėje ištirpintame svieste pakepinkite sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, pagardinkite pipirais ir druska.
- Keptuvėje (kitoje), ištirpinus sviestą, apkepkite triušio gabalėlius.
- Apkeptą triušieną sudėkite į puodą, suberkite apkepintas morkas ir svogūnus, užpilkite virintu vandeniu ir troškinkite, kol mėsa suminkštės. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą