Troškinti triušienos kumpeliai su kreminio sūrio padažu ir pievagrybiais
ingredientai
2x500 g Lapino puotos triušienos užpakaliniai kumpeliai
miltų apvoliojimui
1 vnt. svogūno
3 skiltelių česnako
1 vnt. raudonosios paprikos
400 g pievagrybių
1 vištienos sultinio
50 g natūralaus kreminio sūrio
vandens
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų

Troškinti triušienos kumpeliai su kreminio sūrio padažu ir pievagrybiais

90 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną ir kepkite ant stipresnės ugnies. Kai jie šiek tiek paskrus, dėkite griežinėliais pjaustytas česnako skilteles, trumpai pakepinkite ir sudėkite kubeliais pjaustytą papriką. Keletą minučių pakepę, daržoves perdėkite į gilesnę kepimo indą.
  2. Tuomet dar pagreitinkite ugnį, suberkite nuvalytus pievagrybius ir juos apskrudinkite be jokių riebalų. Sudėkite į kepimo indą.
  3. Ant daržovių suberkite susmulkintą vištienos kubelį ir užpilkite karštu vandeniu, kad apsemtų daržoves ir viską gerai išmaišykite.
  4. Triušienos kumpelius iš visų pusių apibarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais, apvoliokite miltuose ir apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
  5. Kumpelius sudėkite į kepimo indą ir kepkite 185 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45-50 min.
  6. Galiausiai sudėkite kreminį sūrį, išmaišykite ir patiekite.

Skanaus ;)

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Oditėlės blogui!

Atgal į receptų sąrašą