Vienos kepsnys
ingredientai
2x200 g Šviežios
pagal skonį druskos ir maltų pipirų
5 riekelių šviesios sumuštinių duonos
2 vnt. kiaušinių
5 šauktų miltų
pagal poreikį aliejau kepimui

Vienos kepsnys

30 min.
2 porcijos
Gaminimas

 

  1. Triušieną nuplaukite ir nusausinkite virtuviniu rankšluosčiu, su mėsos plaktuku mėsą išmuškite kuo ploniau, bet taip, kad nebūtų skylių.
  2. Berkite druskos ir maltų pipirų, ištrinkite gerai mėsą prieskoniais.
  3. Nuo duonos nupjaukite pluteles ir sumalkite virtuviniu kombainu iki trupinukų.
  4.  Kiaušinius lengvai paplakite.
  5.  Keptuvėje įkaitinkite nemažą kiekį aliejaus, nes kepsniai jame turi vos ne plaukti.
  6.  Triušieną apvoliojame miltuose, tada kiaušinių plakinyje ir galiausiai trupinukuose.
  7.  Kepsnius dėkite į karštą aliejų ir kepkite 2 minutes iš vienos pusės, 2 minutes iš kitos.

Pateikite su mėgiamu garnyru.

  Dėkojame Samčio užrašai už receptą!



Atgal į receptų sąrašą