Žaliasis triušienos karis
ingredientai
1 svogūno
1 aitriosios paprikos
2 skiltelių česnako
2 saliero stiebo lazdelių
½ vidutinio brokolio
2 šaukštų OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejaus
250 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos (troškinti, kepti)
2 šaukštų žaliojo kario pastos
½ stiklinės TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
400 ml kokosų pieno
Keleto lapinio kopūsto lapų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų

Žaliasis triušienos karis

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Svogūną, aitriąją papriką ir česnakus susmulkinkite, saliero stiebus ir brokolį supjaustykite stambiais gabaliukais.
  2. LAPINO PUOTA triušienos mėsą troškinti, kepti apkepkite keptuvėje su OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejumi, druska, pipirais, kol apskrus ir karamelizuosis. Sudėkite daržoves, kario pastą ir viską gerai išmaišykite. Supilkite TICHĖ natūralų mineralinį vandenį, kokosų pieną, užvirkite ir troškinkite 5 min.
  3. Į troškinį sudėkite stambiai pjaustytus kopūsto lapus ir dar troškinkite 2–3 min.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą