Greitai ir lengvai pagaminami - ČEBURĖKAI
ingredientai
600 g Lapino puota švž. smulkinta vištiena
230 g miltų
125 ml virinto vandens
2 v.š. aliejaus
0.5 a.š. druskos
Įdaras:
350-400 g šviežios smulkintos vištienos
1 v.š. majonezo
žiupsnelis maltų juodų pipirų, druskos
1 vnt. svogūno
žalumos krapai, petražolės
kepimui aliejaus

Greitai ir lengvai pagaminami - ČEBURĖKAI

40 min.
10 porcijos
Gaminimas
  1. Persijokite miltus.
  2. Aliejų ir druską sumaišykite virintame vandenyje ir supilkite į miltus.
  3. Užminkykite tešlą ir leiskite jai "pailsėti", kol pasiruošite įdarą.
  4. Vištieną sumaišykite su recepte išvardintais produktais.
  5. Iš tešlos iškočiokite apskritimus, vienoje pusėje dėkite paruošto įdaro ir užlenkite. Šakute užspauskite kraštelius.
  6. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite čeburėkus (vėliau kaitrą reikia sumažinti) ir vis pavartat kepkite iki čeburėkai visiškai iškeps.

Viskas. Gardūs, traškūs ir labai skanūs čeburėkai iškepti.

Skanaus 

Atgal į receptų sąrašą