Įdaryta cukinija su malta vištiena
Įdaryta cukinija su malta vištiena
ingredientai
600 g. |
Lapino puota švž. smulkinta vištiena (galima naudoti smuklintą triušieną) |
1 vnt. |
Cukinija |
Pagal skonį |
Malti pipirai |
Pagal skonį |
Prieskoninės žolelės |
Pagal skonį |
Česnakai |
1 vnt. |
Kiaušinis |
1 vnt. |
Svogūnas |
Įdaryta cukinija su malta vištiena
Gaminimas
- Paruošimas labai paprastas - perpjaukite cukiniją per pusę, išskaptuokite vidų, įtrinkite prieskoniais ir palikite šiek tiek pastovėti, kad prieskoniai įsigertų.
- Kol cukinija marinuojasi pasiruoškite maltą vištieną. Į maltą mėsą berkite prieskonius (rekomenduojame druskos nebedėti, mėsa pasūdyta gamybos metu), susmulkinkite svogūną, česnaką ir sud4kite į maltą mėsą. Taip pat įmuškite kiaušinį bei viską gerai išmaišykite.
- Kai bus viskas paruošta įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Cukinijos lovelius užpildykite mėsos įdaru ir pašaukite į orkaitę - kepkite apie 1 valandą, priklausomai nuo cukinijos dydžio. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą