Itališki smulkintos vištienos kukulaičiai
ingredientai
500 g Lapino puota švž. smulkinta vištiena (galima naudoti smuklintą triušieną)
pagal skonį druskos, pipirų
400 g konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse
150 ml vandens
šlakelis alyvuogių aliejaus
keletos šviežio baziliko lapeliai
300 g spageti makaronų

Itališki smulkintos vištienos kukulaičiai

30 min.
3-4 porcijos
Gaminimas

Į dubenį įdėkite smukintą "Lapino puota" vištieną, apiberkite druska ir pipirais. Gerai viską išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite 20 kukulių. Mėsos kukulius pakepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi apie 12-15 min. Į apkeptus mėsos kukulius dėkite konservuotus smulkintus pomidorus savo sultyse ir įpilkite vandens. Išmaišykite ir leiskite užvirti, palikite troškintis 5-10 min. kol sutirštės. 

Kol kukuliai troškinsis išvirkite makaronus. Patiekite mėsos kukulius su makaronais, papuoškite šviežio baziliko lapeliais.

Boun appetito!!! Pasijuskite tikru italu :)

Atgal į receptų sąrašą