Šviežių kopūstų sriuba su vištiena
ingredientai
600 g. Lapino puota švž. smulkinta vištiena (galima naudoti smuklintą triušieną)
1/2 gūžės Šviežias kopūstas
2 vnt. Morkos
1 vnt. Paprika
Pagal skonį Vištienos sultinys
1 vnt. Svogūnas
2 vnt. Bulvės
Pagal poreikį Žalumynai
Pagal skonį Pipirai
Pagal skonį Druska

Šviežių kopūstų sriuba su vištiena

60 min.
2-4 porcijos
Gaminimas
  1. Visas daržoves susmulkinkite, ir sudėkite į puodą. Tuomet užpilkite vandeniu ir leiskite jam užvirti.
  2. Smulkintą vištieną sumaišykite su norimais prieskoniais, žalumynais, česnaku ir formuokite šlapiomis rankomis mažus rutuliukus, kuriuos dėkite į puodą.
  3. Viską virkite tol, kol išvirs mėsa ir bulvės.
  4. Sriubą pagardinkite šviežiais pomidorais ar šaukštu pomidorų pastos. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą