Šviežių kopūstų sriuba su vištiena
Šviežių kopūstų sriuba su vištiena
ingredientai
600 g. |
Lapino puota švž. smulkinta vištiena (galima naudoti smuklintą triušieną) |
1/2 gūžės |
Šviežias kopūstas |
2 vnt. |
Morkos |
1 vnt. |
Paprika |
Pagal skonį |
Vištienos sultinys |
1 vnt. |
Svogūnas |
2 vnt. |
Bulvės |
Pagal poreikį |
Žalumynai |
Pagal skonį |
Pipirai |
Pagal skonį |
Druska |
Šviežių kopūstų sriuba su vištiena
Gaminimas
- Visas daržoves susmulkinkite, ir sudėkite į puodą. Tuomet užpilkite vandeniu ir leiskite jam užvirti.
- Smulkintą vištieną sumaišykite su norimais prieskoniais, žalumynais, česnaku ir formuokite šlapiomis rankomis mažus rutuliukus, kuriuos dėkite į puodą.
- Viską virkite tol, kol išvirs mėsa ir bulvės.
- Sriubą pagardinkite šviežiais pomidorais ar šaukštu pomidorų pastos. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą