Vištienos maltiniai įdaryti džiovintais grybais
ingredientai
500 g Lapino puota švž. smulkinta vištiena
4 v.š. alyvuogių aliejaus
20 g sviesto
1 vnt. svogūnas
pagal poreikį džiovinti miško grybai
žiupsnelis druska, pipirai

Vištienos maltiniai įdaryti džiovintais grybais

50 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
Grybus užpilkite  karštu vandeniu, kad išmirktų. Ant sviesto pakepinkite supjaustytą svogūną, kiek vėliau sudėkite  pjaustytus grybus ir viską dar šiek tiek pakepinkite. Į smulkintą vištieną sudėkite  prieskonius (druska, pipirai), bei supilkite alyvuogių aliejų. 
Suformuokite iš smulkinto vištienos kukulius, į jų vidų įdėkite įdarą (grybus ir svogūnus).Kepkite  įkaitintoje orkaitėje (180 laips.) apie 40 min.
 
Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą