Keptos žąsienos kulšelės ir filė natūraliam marinate
Keptos žąsienos kulšelės ir filė natūraliam marinate
ingredientai
550 g. |
Lapino puota švž. žąsienos filė su oda |
500 g. |
Lapino puota švž. žąsienos kulšelės |
Pagal skonį |
Prieskoninės žolelės |
Pagal skonį |
Žalieji prieskoniai |
Pagal skonį |
Česnakai |
Pagal skonį |
Druska |
Pagal skonį |
Pipirai |
Šlakelis |
Sojos padažas |
Pagal poreikį |
Aliejus |
Keptos žąsienos kulšelės ir filė natūraliam marinate
Gaminimas
- Žąsienos kulšeles ir krūtinėlę įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite sojos padažu ir aliejumi ir palikite apie 1 valandą pastovėti, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
- Po valandos išimkite mėsą ir iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje kol gražiai paruduos ir iš odelės ištekės riebalai.
- Apkepus suvyniokite žąsienos dalis į foliją ir pašaukite į įkaitintą orkaitę kepkite apie 40 minučių 220 C laipsnių temperatūroje.
- Pateikite su keptomis ar virtomis bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą