Naujienų prenumerata

Kijevo kotletai su varške

 

Ingredientai:

  • 1 kg kalakutų krūtinėlių filė;
  • 200 g varškės;
  • 3 kiaušiniai;
  • 200 g sviesto;
  • Mėsos prieskonių, druskos (pagal skonį);
  • Džiūvėsėlių;
  • Aliejaus (kepimui).


Stambiai sumalkite kalakutų krūtinėlių filė. Iš mėsos, varškės bei prieskonių suminkykite faršą, suformuokite kotletus ir į jų vidų įdėkite gabalėlius sušaldyto sviesto. Kotletus pavoliokite kiaušinių plakinyje, džiūvėsėliuose, tai pakartokite dar kartą ir tuomet kotletus virkite aliejuje ant silpnos ugnies apie 20 minučių. Gruzdintuvėje virti reikia trumpiau - apie 10 min.

Patiekite su klasikiniu garnyru - grietinėlėje troškintomis morkomis ir žaliaisiais žirneliais. Skanaus!

Jūsų atsiliepimai
Išsiųsta
Vardas: *
El. paštas:
Miestas: *
Komentarai: *
( * - žymi privalomą lauką )
Tel.: +370 37 280185
Faks.: +370 37 280183
el.paštas: info@balticlarus.lt
© 2011 UAB „Baltic Larus“