Naujienų prenumerata

Kijevo kotletai su varške

 

Ingredientai:

1 kg kalakutų krūtinėlių filė

200 g varškės

3 kiaušiniai

200 g sviesto

Mėsos prieskonių, druskos (pagal skonį)

Džiūvėsėlių

Aliejaus (kepimui)

 

Gaminimas

Stambiai sumalkite kalakutų krūtinėlių filė. Iš mėsos, varškės bei prieskonių suminkykite  faršą, suformuokite kotletus ir į jų vidų įdėkite gabalėlius sušaldyto sviesto. Kotletus pavoliokite kiaušinių plakinyje, džiūvėsėliuose, tai pakartokite dar kartą ir tuomet kotletus virkite aliejuje ant silpnos ugnies apie 20 minučių. Gruzdintuvėje virti reikia trumpiau — apie 10 min.

 

Patiekite su klasikiniu garnyru — grietinėlėje troškintomis morkomis ir žaliaisiais žirneliais.

Skanaus!

Jūsų atsiliepimai
Išsiųsta
Vardas: *
El. paštas:
Miestas: *
Komentarai: *
( * - žymi privalomą lauką )
Tel.: +370 37 280185
Faks.: +370 37 280183
el.paštas: info@balticlarus.lt
© 2011 UAB „Baltic Larus“