Tradiciniai antienos pjausniai kepti ant iešmo
ingredientai
1 pakuotė (350 g) KITCHEN me Marinuoti
Pagal skonį Sezoninės daržovės
Pagal skonį Marinuoti vaisiai
Pagal poreikį Spanuolių džemas

Tradiciniai antienos pjausniai kepti ant iešmo

30-40 min.
2 porcijos
Gaminimas

Viskas labai paprasta - tradicinius antienos filė pjausnius suveriame gyvatėle ir kepame ant įkaitusių žarijų.

Antiena pakankamai riebi mėsa, tad po ranka turėkite šlakelį vandens arba turėkite kantrybės vos atsiradus liepsnai nukelti kepamus kepsnius nuo atviros ugnies. 

Valgyti galima su sezoninėmis daržovėmis - idealiai tinka marinuoti vaisiai - ananasai, abrikosai, obuoliai ar net spanguolių džemas!

Atgal į receptų sąrašą