- Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros ir įdėkite KITCHEN ME antienos file tradicinius pjausnius (kepti orkaitėje) su visa plastikine pakuote. Pakuotės neatidarykite. Kepkite apie 1 val. Po valandos nuimkite viršutinę plėvelę ir kepkite dar apie 10 min, kad filė apskrustų.
- Bulgurą užpilkite verdančiu vandeniu santykiu 1:1,5, supilkite aliejų, pavirkite 2 min. ir nukaiskite. Laikykite uždengę.
- Išpjaukite apelsinų skilteles, išimkite granato sėklas.
- Padažui žalumynus, papriką ir česnaką sutrinkite trintuvu. Supilkite aliejų, žaliųjų citrinų sultis ir viską išmaišykite. Jei reikia, pasūdykite.
- Lėkštėje sudėliokite salotų ingredientus, pagardinkite žolelių padažu, patiekite kartu su paruošta KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais (kepti orkaitėje).
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.