Antienos krūtinėlė su fetos sūriu
Antienos krūtinėlė su fetos sūriu
ingredientai
1 pakuotė (600 g) |
KITCHEN me Antienos filė su prieskoniais |
Pagal poreikį |
Fetos sūris |
Pagal poreikį |
Juodos alyvuogės |
Pagal poreikį |
Žolelės |
Pagal poreikį |
Granatų sėklos |
Antienos krūtinėlė su fetos sūriu
Gaminimas
- Antienos krūtinėlę kepti tame pačiame indelyje, kuriame nusipirkote. NENUPLĖŠTI pakuotės viršaus. Kepkite orkaitėje apie 40 minučių.
- Ši mėsa jau pamarinuota, skani ir sultinga.
- Kol antienos filė kepa, pasiruoškite laumžirgio kūnelį.
- Gabaliukais supjaustykite fetos sūrį, iš alyvuogių padarykite akytes, o iškepus mėsai, palaukite kol šiek tiek pravės, tuomet supjaustykite griežinėliais.
- Iš mėsos griežinėlių suformuokite sparnelius.
- Toks laumžirgis papuoš kiekvienos šeimininkės stalą. Prie šio užkandžio, galite pateikti šviežių daržovių salotų, skrudintos duonos gabaliukus ir taurę sodraus raudono vyno.
Atgal į receptų sąrašą