keletos riekelių | Itališkos duonelės ciabatta |
80 g | Kitchen me Sūdytos-parūkytos antienos file |
200-300 g | vyšninių pomidorų |
1 mažos | cukinijos |
pasirinktinai | tepamo mocarela sūrio |
1 v.š | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelių | česnako |
pagal poreikį | šviežių krapų |
žiupsnelis | druskos,pipirų |
1.Ciabatą pjaukite išilgai per pusę ir padalinkite riekelėmis taip, kad kieta dalis būtų apačioje. Duonos riekeles apskrudinkite 200 C temperatūroje kelias minutes.
2.Apskrudintas riekeles apšlakstykite aliejumi ir patrinkite česnako skiltele.
3.Apkepinkite cukinijų riekeles ir apibarstykite druska.
4.Susmulkinkite pomidorus, dėkite krapų, druskos, pipirų, česnako, aliejaus ir palikite pastovėti.
5.Galite dalį brusketų ruošti su sūriu, likusias be sūrio. Įjunkite savo fantaziją ir dėkite viską, kas jums skanu.
6.Sudėkite pomidorus,cukinijų griežinėlius, sūdytą-parūkytą antienos file, pagal skonį galite pašlakstyti balzamiko kremu. Jeigu sūrio netepsite, pomidorus ant duonelės dėkite paskutiniu momentu - prieš tiekiant,kad duonelė nepermirktų nuo pomidorų sulčių.
Dėkojame už receptą Skanu, gražu ir su meile...Rita